Flat in Santaló

Sant Gervasi-Galvany, Barcelona | built 2021

The remodelling of a penthouse in Barcelona is committed to a radical change in distribution, removing corridors in favor of a large, open and bright space for the living room and dining room. The open kitchen accompanies this communal space, and acts as a discreet and elegant backdrop. The penthouse also faces outward: to the views of the city of Barcelona and to the large terrace. The chosen material is of organic origin, of high quality and with a timeless feel.




Program: Flat refurbishment | Surface: 180 m2

Partner: Fernando Salas | Client: private



Design Team: Maria Amat, Fernando Salas | Photography: Del Rio Bani



Published in: Archello




Program: Flat refurbishment | Surface: 180 m2

Partner: Fernando Salas | Client: private



Design Team: Maria Amat, Fernando Salas | Photography: Del Rio Bani



Published in: Archello

View all projects
View all projects